Kanskje vi i Unzwa er mest kjent for våre safariopplevelser i verdensklasse, men vi har også en rekke andre konsepter å by på. Og vi gjør som alltid. Velger de beste lokasjonene og bruker samarbeidspartnere som er til å stole på. Disse programmene er for gjester med spesielle interesser og som i tillegg ønsker å dele de store safariopplevelsene og noen magiske øyeblikk med oss i Unzwa. Er det spesielle ønsker, ikke nøl med å ta kontakt. Vi skal bruke vår kunnskap og vårt solide nettverk for å lage akkurat det du er ute etter.
Sør-Afrika er en perfekt destinasjon for en golftur. Green-fee er meget billig sammenlignet med de fleste steder i Europa. Banene er av høy standard og kvaliteten på mat / drikke har overrasket mange. Så legger vi til de store naturopplevelsene på unike lokasjoner med kunnskapsrike guider. Det blir ikke mye bedre enn dette.

Priser fra NOK 15 000 for 9 dager inkludert overnatting, transport med guide og fire green-fee. Klikk på bildet for et forslag til program.
Tre overnattinger i Kruger National Park der vi har 21 000 kvadratkilometer med villmark som har stått urørt siden 1896. Kruger er den nasjonalparken i verden med flest forskjellige dyrearter. Deretter seks overnattinger i Ponta De Ouru i Mozambique med havfiske, dykking, delfinsafari, hvalsafari og andre aktiviteter i Det Indiske Hav.

Priser fra NOK 17 500 inkludert Safari i Kruger og havfiske i Mozambique med alle overnattinger, transport og guide.
Firmatur til Sør-Afrika har mange fordeler. Det er ingen tidsforskjell, vi har perfekte, private lokasjoner og skaper safariopplevelser i verdensklasse. Vi legger til rette for bedriftsbesøk, teambuilding og foredrag. Les mer om dette på https://www.omdoseth.com/speeches/ En rekke norske bedrifter har brukt oss på slike event og vi har meget gode referanser på både innhold og gjennomføring.

Vi har en egen fem-dagers «all-inclusive» pakke for NOK 14 500 ved minimum 15 deltagere. Klikk på bildet for program med priser.
Sør_Afrika har en relativt kort, interessant historie der mye er ukjent for de fleste. Vi har meget god kunnskap om denne historien. Odd Magne Doseth har flere foredrag om temaet og vi deler gjerne vår kunnskap i tillegg til å besøke lokasjonene. Mer om foredragene på www.omdoseth.com .

I tillegg til å få muligheten til å gå «i dybden» på denne spennende historien skal vi selvsagt ha safariopplevelser og nyte alt det andre Sør-Afrika har å by på.
Sør-Afrika startet vinproduksjon allerede i 1856 og senere produksjon er preget av de Franske Hugenottenes innvandring. Landet er i dag den 7. største produsenten av vin i verden. Vi har et eget foredrag om vinens historie, produksjon og dagens sortiment.

Mat er av god kvalitet i Sør-Afrika. En ansvarlig produksjon både av grønnsaker, kjøtt og fisk basert på naturlige og ofte 100% organiske metoder gir gode råvarer. Tilbudet du får av oss er å oppleve mat & vin i toppklasse og under kvalifisert guiding og læring. Vinsmaking, gourmetmenyer med «wine Pairing og besøk på vingårder er på vår meny.

Rene vinturer skjer fra Cape Town, men også Pretoria / Johannesburg gir muligheter for store gastronomiske opplevelser. Ta kontakt for forslag til program.