Gavekort


Du kan nå få 20% rabatt på gavekort pålydende ZAR 10 000 eller mer. Det vil da koste mindre enn 5 000 NOK/SEK å gi en fantastisk gave til noen du bryr deg om. I tillegg hjelper du Unzwa Safaris i etterkant av brannen vi hadde som du kan lese mer om nederst på siden.

Gavekortet kan du få både som .PDF og som video der vi leser inn din egen hilsen. Booking av et gavekort på ZAR 10 000 der du kun betaler ZAR 8 000 kan gjøres på følgende link:

https://pay.yoco.com/UnzwaSafarisPtyLTDSecurePayment

Du kan også betale NOK 4 800 med VIPPS til 954 98 798

Oppgi “Gift Card og ditt navn” . Send kvitteringen til odd.magne@unzwa.com og du vil få presangen tilsendt. Gavekortet er gyldig ut 2025.

Eksempel på video:

Om brannen på Unzwa:

16 – 18 September var det en stor brann på Unzwa. Vi valgte å ikke annonsere dette før vi så omfanget for å unngå rykter og spekulasjoner. Brannen startet flere kilometer fra oss, men spredde seg i fjellene og etterhvert også ned mot lodgen til Unzwa Safaris.

Thomas Doseth og våre folk viste handlekraft og klarte å redde bygningene. Likevel var situasjonen dramatisk og biler var pakket klare for evakuering. Dette ble heldigvis ikke nødvendig og bare to dager etter brannen startet hadde vi 12 svenske gjester innlosjert.

Ca 2/3 av området er brannskadd. Det er materielle skader på trekonstruksjoner i vår bushcamp og alle hides må bygges opp på nytt. Det største tapet var likevel at vi måtte skifte ut 6 kilometer med vannforsyning og erstatte pumpeutstyr. Det er en stor kostnad og nå har vi også daglige utgifter for å fore viltet. At vi har mistet vil i brannen er det ingen tvil om. Med “mistet” menes at de har rømt fra området og ikke mistet livet. På lengre sikt vil dette være bra for den brente skogen og gresset. Når det kommer regn vil vi ha en sunnere bush enn noen gang.

Dette har selvsagt medført store kostnader for Unzwa og vi har også daglige utgifter for å holde liv i dyr. Noe får vi dekket på forsikring, men ikke på langt nær alt. Derfor er bidrag til gavekort velkommen. Vi legger til at lodgen er full operativ drift og vi tar i mot gjester som normalt.